Razvodi se slavni glumac: Pukla ljubav sa 30 godina mlađom suprugom

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 18:42

Razvodi se slavni glumac: Pukla ljubav sa 30 godina mlađom suprugom

Francuski glumac Vensan Kasel iznenada je obrisao sve fotografije svoje mlađane supruge Tine Kunaki sa Instagrama i to usred vrlo glasnih spekulacija o tome da je par stavio tačku na svoj brak posle pet godina zajedništva.

Proslavljeni 56-godišnjak i 30 godina mlađa, lepa manekenka venčali su se 2018, dve godine nakon što su počeli da se zabavljaju, a u aprilu 2019. dobili su i ćerkicu Amazoniju.

"Rastali su se pre nekoliko nedelja. Tini je slomljeno srce", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izvor za "Dejli mejl".

Iako ni jedno ni drugo nisu komentarisali navode o krahu braka, jasno je da nešto nije sasvim u redu između njih. Kasel je ranije redovno objavljivao zajedničke fotografije sa Tinom, pa čak i one na kojima je ona sama i pisao joj je emotivne poruke. No, sada je sve nestalo bez traga, ni ova 26-godišnjakinja veoma dugo nije podelila na svojim društvenim mrežama ništa vezano za supruga.

Takođe, sumnjiva je i činjenica da se par nije pojavio zajedno u javnosti od januara ove godine, iako su ranije bili praktično nerazdvojni i sve javne događaje obilazili su ruku pod ruku.

Podsetimo, oni su romansu otpočeli kada je Tina imala samo 18 godina, i to ubrzo nakon što je Kasel stavio tačku na brak sa Monikom Beluči. Većina je bila uverena da francuski šarmer nikada neće pronaći ženu koja bi mogla da parira italijanskoj divi, ali je izbor mlade i zgodne Tine definitivno sve razuverio.

Inače, čuveni Francuz je u braku sa Belučijevom bio od 1999. do 2013. godine, i imaju ćerke Devu i Leoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.