Razvodi se Britni Spirs

Izvor: B92, 16.Avg.2023, 22:25

Razvodi se Britni Spirs

Britni Spirs i Sem Ašgari razvode se posle svega 14 meseci braka, a razlog je navodno njena nevera, prenose strani mediji.

Proslavljena pevačica i 12 godina mlađi fitnes trener stavili su tačku na svoj odnos nakon "nuklearne svađe" oko glasina da je Britni imala vanbračnu aferu. Nije poznato da li su te glasine tačne.

O ovim navodima se još uvek nisu oglasili ni Britni, ni Sem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ups, opet sam to uradila": Posle samo 14 meseci braka Britni Spirs i Sem se RAZVODE, razlog nikoga NIJE IZNENADIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2023, 08:33

Papire za okončenje bračne zajednice podneo je Asgari.."Ups, opet sam to uradila", stihovi su Britnine pesme koja najbolje opisuje njen život - Britni i Sem se razvode...Nakon samo godinu dana braka Asgari je odlučio da preda zahtev za razvod. Kako strani mediji navode, on se na taj korak odlučio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Britni Spirs: Pevačica se razvodi posle godinu dana braka

Izvor: Danas, 17.Avg.2023

Getty Images Pop pevačica Britni Spirs i njen suprug Sem Asgari razveli su se posle 14 meseci braka, prenose američki mediji. Par se upoznao na snimanju njenog spota 2016. godine i venčao se na maloj ceremoniji u junu prošle godine. Asgari (29) je podržavao 41-godišnju Britni tokom njenog mentalnog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.