Razrešena misterija: Otkriven uzrok smrti popularnog pevača

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 08:28

Razrešena misterija: Otkriven uzrok smrti popularnog pevača

Pevač Aron Karter preminuo je početkom novembra prošle godine, a sada je poznat uzrok njegove smrti.

On se slučajno utopio u kadi u svom domu u Los Anđelesu nakon konzumiranja sedativa, navodi se u umrlici, prenosi BBC. Autopsijom je utvrđeno da je Karter uzimao alprazolam, koji se često prodaje pod imenom "Xanax". Takođe, navodi se da je pevač udahnuo gas difluoroetan, koji se u izveštaju opisuje kao "gas koji može izazvati osećaj euforije“. Aronova smrt >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je proglašena nesrećom.

Pevač je poslednji put viđen živ u ranim jutarnjim satima 4. novembra, kada je policija došla u njegovu kuću nakon što je Karter na Instagramu postavio video koji prikazuje psihoaktivnu drogu, navodi se u izveštaju.

Pevač je zamolio policajce da odu, a sutradan je u njegov dom stigla žena, opisana u prijavi kao domaćica, da ga ponudi kafom. Kada nije bilo odgovora, ušla je i zatekla pevača u kadi sa vodom koja je i dalje tekla iz slavine. Hitna pomoć je na licu mesta konstatovala smrt.

Karter je stekao slavu kao dečija zvezda sa hitovima kao što su "I Want Candy i That's How I Beat Shaq", a bio je poznat i po tome što je bio mlađi brat Backstreet Boya Nicka Cartera.

Nakon što je njegov prvi album prodat u više od milion primeraka, Aronov drugi album, "Aaron's Party", je utrostručio taj broj i postao je redovan na Nickelodeonu. Aron je takođe bio na turneji sa "Backstreet Boysima" tokom njihovog vrhunca.

Karter nije krio da se bori sa zavisnošću i ozbiljnim problemima mentalnog zdravlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pop zvezda Aron Karter se slučajno utopio u kadi zbog droge koju je uzeo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2023

Američka pop zvezda Aron Karter, slučajno se utopio u kadi zbog droge koju je uzeo, navodi se u izveštaju patologa...Aron Karter (34), mlađi brat Nika Kartera iz grupe Bekstrit bojs, pronađen je mrtav u svojoj kući u Lankasteru, u Kaliforniji, 5. novembra prošle godine, naveo je BBC...Obdukcija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.