Razmenjuju garderobu: Dženifer Lopez se šeta u košulji Bena Afleka

Izvor: B92, 14.Jun.2021, 15:48

Razmenjuju garderobu: Dženifer Lopez se šeta u košulji Bena Afleka

Dženifer Lopez i njen bivši verenik Ben Aflek, s kojim je odnedavno ponovo u vezi, uživaju zajedno. Paparaci ih prate u stopu, a mediji ne prestaju da pišu o njima.

Pevačicu su nedavno slikali u ležernom izdanju, a na sebi je imala kariranu košulju koju je pozajmila upravo od Bena Afleka.

U razmaku od nekoliko dana, Ben i Ana su se u javnosti pojavili u identičnoj zelenoj košulji. Oni se viđaju na relaciji Los Anđeles - Majami, a kada je u Kaliforniji, pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada boravi isključivo kod Bena.

Slavna pevačica i glumica nedavno je obukla Benovu košulju prilikom dolaska u Los Anđeles.

Ben Aflek fotografisan početkom maja.

Podsetimo, Ben i Dženifer počeli su da se zabavljaju 2002. godine, ubrzo su se verili i trebalo je da se venčaju u septembru 2003. godine. Međutim, raskinuli su početkom 2004.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo zajedno, snimili ih paparaci u restoranu

Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2021, 09:54

Dženifer Lopez i Ben Aflek snimljeni su kako razmenjuju strastvene poljupce, potvrdivši time šuškanja koja kolaju već nedeljama o obnovi veze u kojoj su bili pre gotovo dvadeset godina.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.