Rat na pragu, ali nema krize za ženu Mila Đukanovića: Skupa haljina i još skuplja torba FOTO

Izvor: B92, 01.Jul.2022, 12:46

Rat na pragu, ali nema krize za ženu Mila Đukanovića: Skupa haljina i još skuplja torba FOTO

Lidija nije propustila priliku da pokaže kako modna kuća "Dior" nije omanula sa letnjom kolekcijom.

Samit NATO u Madridu centralni je događaj u Evropi ove nedelje. U špansku prestonicu sjatili su mnogi zagovornici, ali i protivnici vojnih intervencija kako bi izrazili svoja osećanja prema činjenici da svetu preti realna opasnost od novog svetskog rata.

I dok zvaničnici, među kojima su Bajden, Makron, ali i crnogorski predsednik Milo Đukanović, raspravljaju o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ciljevima Alijanse i mere veličinu pretnje koja dolazi od Rusije, čini se da su njihove lepše polovine netom rasterećenije.

Nestabilna politička situacija, nije ih omela da prošetaju najnovije dizajnerske haljine, cipele, ali i torbe i to u operi, gde su uživale u predstavi "Nabuko", a potom i u obilasku muzeja, gde su zajedno pozirale ispred Pikasove "Gernike".

Supruga Džoa Bajdena, Džil, na ovo putovanje je povela i njihove dve unuke i tako im ispunila želju da posete španski dvor i upoznaju kraljicu Letisiju, koja je i ovog puta zasenila sve ostale, što lepotom, a više harizmom, koja je nesporna.

Mada se za Mila Đukanovića ne bi moglo reći da je među ključnim figurama ovog samita, njegova supruga Lidija je ipak zapala za oko i posmatračima i fotografima. Finansijski rasterećena decenijama je brušila svoj stil, pa je tako opet iskoristila priliku da pokaže kako lako staje na crtu prvim damama svetskih velesila. Bar kada je garderoba u pitanju.

Modni znalci kažu da je Lidija u Madridu nosila haljinu iz kolekcije dizajnerke Emilije Viksted, koja košta tričavih 3000 evra, dok je za Diorovu torbu (a bilo ih je više), izdvojila hiljadu evra više.

I dok lideri zapadnih sila šalju poruku Rusiji da su spremni za veliki konačni obračun, supruga Mila Đukanovića diskretno pokazuje da je svetska kriza volšebno zaobišla Crnu Goru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.