Rastaju se Roman Abramovič i Daša Žukova

Izvor: B92, 07.Avg.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastaju se Roman Abramovič i Daša Žukova

Ruski milijarder i vlasnik fudbalskog kluba Čelzi Roman Abramovič i njegova supruga, osnivač magazina "Garage" Daša Žukova, objavili su zajedničko saopštenje da su se rastali.

"Posle deset godina provedenih zajedno, doneli smo tešku odluku da se rastanemo, ali ostajemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u svim projektima koje smo zajedno razvili", napisali su Abramovič i Žukova.

"Želimo da zajedno podižemo naše dvoje dece. Takođe ćemo nastaviti da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radimo zajedno na Garage muzeju savremene umetnosti u Moskvi i Nju Holand Ajlend kulturnom centru u Sankt Peterburgu, koje smo osnovali".

To je bio Abramovičev treći brak. On se inače nalazi na 139. mestu Forbsove liste milijardera sa prijavljenim bogatstvom od 9,1 milijardu dolara.

Par ima ogromnu privatnu kolekciju umetničkih dela, a Žukova, koja je nekada bila na čelu Metropoliten muzeja, vodila je Garage muzej savremene umetnosti u koji je dovodila sva slavna imena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Roman Abramovič se razvodi od Darije Žukove

Izvor: N1 televizija, 07.Avg.2017

Ruski milijarder Roman Abramovič (50), vlasnik engleskog fudbalskog kluba Čelzi, i galeristkinja Darija Žukova (36), objavili su da se razvode..."Nakon deset godina braka doneli smo tešku odluku o razvodu, ali ostajemo bliski prijatelji, roditelji i partneri u projektima koje smo zajedno razvili",...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.