Izvor: B92, 27.Feb.2020, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodate fotografije, novac za lečenje devojčice

Marko Obradović Edž, koji je za tri godine prešao 24.000 kilometara i obišao više od 10 zemalja, stvorivši veliki broj fotografija koje je izložio na nedavno održanoj izložbi, prodao je baš sva dela, a novac je prosledio u humanitarne svrhe.

"Sa velikom radošću vas obaveštavam da je otvaranje izložbe People Of The World: Izložba fotografija by Marko Edge bio potpuni uspeh! Prodali smo svih 20 fotografija i zaradili 1700 evra za lečenje Aleksije. Preko 400 ljudi je posetilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << galeriju", navodi se na Fejsbuk stranici ovog fotografa.

On se zahvalio svima "do Nepala i nazad" koji su bili na izložbi, koja će biti otvorena do 3. marta.

Ovo devojčici mogu da pomognu svi koji to žele i to slanjem SMS sadržine 771 na 3030, a sledeći krug prikupljanja novca organizuje njen tata Robert Žigrai aka DJ TKNO već 14. marta u Hangaru Luke Beograd pod nazivom Ples za Aleks — Hangar Luka Beograd.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.