Rasna plastična hirurgija postoji i mnogo je čudna! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasna plastična hirurgija postoji i mnogo je čudna! (VIDEO)

Znali ste da možete da promenite pol, a da li znate da možete da promenite rasu? Rinoplastija i izbeljivanje kože su samo deo ovog mukotrpnog procesa

Etnička plastična hirurgija možda nije zastupljena u vestima koliko i estetska hirurgija, ali ne znači da je išta ređa. Radi se o procedurama koje za cilj imaju da učine da izgledate kao da ste druge rase.

Najčešće se radi u Aziji gde mnogi pokušavaju da izgledaju što “zapadnjačkije” moguće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a zastupljena je i u ostalim rasama i nacionalnostima. Tako je prošle godine Brazilac  uradio bezbroj operacija da bi izgledao kao Koreanac, nakon što se zaljubio u Koreju pri turističkom putovanju. Na slici ispod možete videti njegovu transformaciju.

-Mislim da kao čovečanstvo gubimo rasnu pripadnost, kao i da će za 200 godina postojati samo jedna rasa. To se vidi već sada! Sve je više međurasnih zajednica, ljudi sve više putuju i upoznaju se sa drugim kulturama i biraju šta im se kod koje rase dopada, pa to žele kod sebe- rekao je doktor Majkl Džouns, koji se bavi etničkom hirurgijom.

Supermodel Tajra Benks je još pre nekoliko godina rekla da u budućnosti vidi jednu rasu, kao i da će odlazak na plastičnu operaciju biti kao odlazak po kafetin.

Veruje se da su mnoge poznate crne zvezde “menjale rasu”: najpoznatiji primer je svakako pokojni Majkl Džekson, a šuška se i da se Bijonse podvrgla izbeljivanju kože.

Jezivo, zar ne?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Rasna-plasticna-hirurgija-postoji-i-mnogo-je-cudna

Izvor: medio.rs, 05.Avg.2014

Znali ste da možete da promenite pol, a da li znate da možete da promenite rasu? Rinoplastija i izbeljivanje kože su samo deo ovog mukotrpnog procesa..Etnička plastična hirurgija možda nije zastupljena u vestima koliko i estetska hirurgija, ali ne znači da je išta ređa. Radi se o procedurama...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.