Rami Malek postavio uslov za ulogu u novom Bondu: Bez povezivanja sa religijom

Izvor: B92, 04.Jul.2019, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rami Malek postavio uslov za ulogu u novom "Bondu": Bez povezivanja sa religijom

Rami Malek, oskarovac egipatskog porekla potvrdio je da je prihvatio ulogu negativca u novom filmu o Džejmsu Bondu, ali tek pošto se uverio da lik kojeg bi tumačio neće imati religijsku pripadnost.

"Rekao sam, ne možemo ga povezati ni s jednim terorističkim činom koji odražava određenu ideologiju ili religiju. To nije nešto u čemu bih uživao, tako da ako sam zato vaš izbor, onda možete računati na mene", rekao je Malek za britanske medije.

Istakao je da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumi "odličnog lika" koji je "drugačija vrsta teroriste" i da je veoma uzbuđen što je deo sledećeg nastavka filma o tajnom agentu.

"Reč je o još jednom odličnom scenariju od ljudi koji su shvatili šta tačno publika želi da vidi u tim filmovima", rekao je Malek.

On je svoj lik opisao kao misterioznog negativca naoružanog opasnom tehnologijom.

Glumac egipatskog porekla nagrađen je Oskarom za najbolju glumu u filmu "Boemska rapsodija", priči o Frediju Merkjuriju, frontmenu grupe Kvin.

Naslov najnovijeg filma o Džejmsu Bondu još nije potvrđen, a mnogi ga nazivaju samo "Bond 25".

Snimanje je u toku, a premijera se očekuje u aprilu 2020. godine.

Film se snima u režiji Kerija Džodžija Fukunage, a Danijel Krejg će ponovo glumiti tajnog agenta iz romana Jana Fleminga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.