Protiv Rikija Martina podneta tužba za seksualni napad

Izvor: B92, 11.Sep.2022, 11:15

Protiv Rikija Martina podneta tužba za seksualni napad

Nakon što je Riki Martin podneo kontratužbu protiv svog nećaka, svetski mediji su preneli vest da je u petak protiv pevača podneta još jedna tužba za seksualni napad.

Potparol policije u San Huanu Edvard Ramirez rekao je za AP da je žalba podneta u petak, ali da informacije o tome ko je podneo tužbu i svi ostali detalji nisu za javnost, sa obzirom na prirodu žalbe.

Riki Martin optužen za incest: Preti mu 50 godina zatvora

Međutim, osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja nije bila ovlašćena da priča o slučaju potvrdila je da je tužbu podneo nećak Rikija Martina, Denis Jadiel Sančez Martin i dodala da tužba ne pokreće automatski hapšenje jer navodni incident nije skorašnji, kao i da će policija istražiti i utvrditi da li su optužbe opravdane, prenose strani mediji.

Podsetimo, Sančez je u julu tražio zabranu prilaska za Rikija Martina, ali je sudija kasnije odbacio slučaj budući da je Sančez pod zakletvom priznao da ga pevač nikada nije seksualno zlostavljao.

Slučaj odbačen, Riki Martin se oglasio: "Kako da se oporavim?"

Flavija Fernandez, portparolka Rikija Martina, rekla je za AP da njegov pravni tim procenjuje situaciju i za sada ne žele da daju izjave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.