Prosvetni radnici odlučili: Učenici mogu da dolaze na nastavu u kupaćim kostimima

Izvor: B92, 18.Mar.2023, 17:58

Prosvetni radnici odlučili: Učenici mogu da dolaze na nastavu u kupaćim kostimima

Zbog toplotnog udara koji je pogodio nekoliko regija Argentine, škola u gradu Rosariju donela je nesvakidašnju odluku: učenici nižih razreda mogu u školu da dolaze u kupaćem kostimu i polivaju se vodom tokom odmora, objavili su lokalni mediji.

Talas vrućine već dve nedelje pogađa pokrajinu Buenos Aires i nekoliko drugih pokrajina na severu Argentine, rušeći temperaturne rekorde.

Ovo je najtoplije leto od početka merenja 1906. u Buenos Airesu, odnosno najtoplije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 1961. godine na nivou cele zemlje. Brojne škole zbog vrućine su prekinule nastavu prošle sedmice, jer mnoge od njih nisu opremljene klima uređajima, pa čekaju pad temperatura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠKOLA DONELA SKANDALOZNU ODLUKU?! Učenicima dozvoljeno da dođu u kupaćim kostimima na nastavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2023

Tako nešto se nikada nije dogodilo..Zbog toplotnog udara koji je pogodio nekoliko regija Argentine, škola u gradu Rosariju donela je nesvakidašnju odluku: učenici nižih razreda mogu u školu da dolaze u kupaćem kostimu i polivaju se vodom tokom odmora, objavili su lokalni mediji. Talas vrućine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.