Proslavljeni glumac optužio bivšu suprugu da ga zavlači za razvod: Ona tvrdi da ne razume ništa

Izvor: B92, 13.Avg.2023, 20:33

Proslavljeni glumac optužio bivšu suprugu da ga zavlači za razvod: Ona tvrdi da ne razume ništa

Glumac Kevin Kostner je optužio bivšu ženu da namerno odugovlači proces razvoda nakon pravne zavrzlame koja je nastala oko toga da li je ona "razumela korišćenje reči \'razumeti\' u njihovom predbračnom ugovoru".

Naime, on je od suda tražio novčane sankcije protiv svoje supruge, koja navodno nije odgovorila na njegove zahteve da se izjasni o svojim potraživanjima. U žalbi, Kostner se žali da je njegova supruga do sada samo postavljala prepreku za preprekom kako bi izbegla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da odgovori na važne tačke u predbračnom ugovoru. Tvrdi da je od njene supruge traženo da svoje tvrdnje opravda dokumentima ili svedocima, ali da ona "tvrdoglavo odbija".

Kristin tvrdi da ne može ni da potvrdi ni da demantuje da je razumela predbračni ugovor jer ona (i očigledno njeni advokati) ne razume reč \'razumeo\'“, stoji u žalbi poznatog glumca, koji dodaje da je ovo najprljavija igra jer reč koja se razume nije tehnički termin ili nepoznata reč.

"Ideja da Kristin i iskusni advokati koji je zastupaju ne razumeju reč \'razumeo\' i ne mogu da odgovore na ovaj jednostavan, jasan zahtev je neozbiljna. Jasno je da je ovaj prigovor neodređenosti iznet samo u svrhu odlaganja", rekao je on. Žalba je zaključena.

Od početka procesa razvoda, Kristin ne želi da odgovori na pitanje da li razume sve klauzule predbračnog ugovora

Naime, od maja, kada je krenuo proces razvoda, Kristin ne želi da odgovori na pitanje da li razume sve stavke predbračnog ugovora iz 2004. godine, a poslednje što je njen tim tražio je da definiše taj pojam.

Kostnerovi advokati su poslali definiciju i sada su zatražili od suda da se o ovom pitanju izjasni što je pre moguće kako bi se utvrdila validnost dokumenta. Ročište u vezi sa predbračnim ugovorom neće biti održano do kraja godine, a očekuje se da Kristin neće popustiti i da će pokušati da odbije validnost dokumenta.

Međutim, nedavna sudska odluka da Kristin mora da se iseli iz kuće vredne 145 miliona dolara mogla bi da ukaže na to da je dokument pravno valjan i da će ga sud potvrditi. I dok joj je Kostner uplatio 1,5 miliona dolara da joj pomogne da pronađe novi dom, ona taj novac nije dirala jer bi je, kako je navela, onemogućilo da dokaže da je predbračni ugovor nevažeći.

Kristin se nedavno preselila u novu kuću u Santa Barbari, za koju izdvaja 35.000 dolara mesečno: ima četiri spavaće sobe i četiri kupatila, a ima i bazen. Međutim, pre selidbe morala je da proveri sa bivšim mužem sve što će poneti sa sobom, a nije smela da ponese apsolutno ništa bez njegovog odobrenja – osim odeće, modnih dodataka i nakita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.