Proslavljena glumica ima 80 godina i nema problem da pokaže lice bez šminke

Izvor: B92, 11.Dec.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslavljena glumica ima 80 godina i nema problem da pokaže lice bez šminke

Američka glumica Džejn Fonda danas ima 80 godina, a zahvaljujući zdravom načinu života uspela je da sačuva dobar izgled.

Ona je fitnes guru i život je posvetila zdravom načinu života, ali je i priznala da je imala neke estetske zahvate na licu kako bi izgledala svežije i odmornije.

"Drago mi je da i dalje izgledam dobro za svoje godine, ali ne bih da lažem, bila sam na operacijama. Mrzim činjenicu što sam htela fizički da se promenim da bih se osećala bolje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Volim starija lica, lica koja su živa, ali nisam bila dovoljno hrabra za to“, priznala je nedavno Fonda.

Nemamo često prilku da Džejnu vidimo bez šminke, ali glumica ne krije ni svoju prirodnu stranu. Jedno se mora priznati, da ova žena izgleda odlično budući da uskoro ulazi u devetu deceniju života.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.