Pronađeno telo kita: Jedan od najvećih ikada viđenih na Mediteranu FOTO

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 13:15

Pronađeno telo kita: "Jedan od najvećih ikada viđenih na Mediteranu" FOTO

Telo velikog kita nađeno je kako pluta u moru blizu italijanskog gradića Sorenta.

Italijanska obalska straža je uz pomoć dva čamca odvukla kita u Napuljski zaliv, gde će stručnjaci sprovesti istragu i utvrditi kako je telo dospelo u italijanske vode i šta je razlog uginuća ovog sisara, preneli su evropski mediji.

Obalska straža je na svom nalogu na Tviteru napisala da je pronašla telo "verovatno jednog od najvećih" kitova ikad viđenih na Mediteranu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Telo uginulog kita su, u vodama blizu popularne turističke destinacije Sorento, uočili ronioci obalske straže, koji su zaronili zbog upozorenja da je viđen manji kit, koji je u međuvremenu nestao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.