Pronađeni odsečeni delovi tela životinje; policija: U pitanju je greška, a ne zločin

Izvor: B92, 28.Maj.2020, 17:30

Pronađeni odsečeni delovi tela životinje; policija: U pitanju je greška, a ne zločin

Nemačka policija je saopštila da je analiza pronađene šake i stopala majmuna u šumi zapadno od Minhena pokazala da je reč o uzorcima vrste sačuvanim u naučne svrhe.

Pre oko nedelju dana precizno odsečeni šaka i stopalo majmuna pronađeni su u šumi, u blizini bavarskog grada Grafrata.

Otkriće je bilo praćeno spekulacijama da su u pitanju dokazi o eksperimentima u vezi sa koronavirusom koje na majmunima sprovodi vlada.

Međutim, nakon analize šake >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i stopala, za koje se ispostavilo da potiču od šimpanze, eksperti su zaključili da je reč o uzorcima vrste sačuvanim u naučne svrhe u formaldehidu ili nekoj drugoj hemikaliji.

Policija još pokušava da utvrdi kako su se delovi tela šimpanze našli u ovoj šumi, ali preliminarna istraga upućuje na zaključak da je reč o administrativnom prekršaju, pre nego zločinu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JEZIVO OTKRIĆE: U šumi pronađeni ODSEČENI udovi koji podsećaju na OVU ŽIVOTINJU! Da li je reč o teškom zločinu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020

Moguće da se radi o krvavom eksperimentu, policija ispituje tragove..Nemačka policija je saopštila da je analiza pronađene šake i stopala majmuna u šumi zapadno od Minhena pokazala da je reč o uzrocima vrste sačuvanim u naučne svrhe...Pre oko nedelju dana, precizno odsečeni šaka i stopalo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.