Pronađena piramida pod vodom kod Portugala

Izvor: Domino Magazin, 22.Sep.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena piramida pod vodom kod Portugala

Mornarica istražuje šta je

Portugalski mediji javljaju da je kod obale ove zemlje pronađena velika podvodna piramida. Ona se nalazi između ostrva Sao Miguel i Terceira a otkrio je Diocleciano Silva.

Na osnovu prvih snimaka struktura je savršenih dimenzija i usmerena u pravcu istok-zapad, sever-jug. Istraživanje sprovodi portugalski mornarički Hidrografski institut. Naučnici još uvek nisu otkrili tačnu lokaciju javnosti, ali navode da se nalazi u srednjem delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Atlantika koji je pod vodom bar 20.000 godina. A pošto je upravo tada bilo poslednje Ledeno doba, moguće je da je neka civilizacija upravo u tom periodu izgradila ovu čudnu strukturu.

"Piramida je savršeno oblikovana i usmerena ka ključnim tačkama", kaže Silva za lokalne novine Diario Insular i dodaje da je moguće da se u blizini lokaliteta nalaze još dve piramide.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.