Program Prve nastavlja da oduševljava publiku širom Srbije

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 17:44

Program Prve nastavlja da oduševljava publiku širom Srbije

Serijski program Prve nastavlja da oduševljava publiku širom Srbije, što pokazuju i merenja gledanosti za proteklu nedelju.

"Igra sudbine" je i dalje najgledanija serija u udarnom terminu na svim televizijama, ali za njom ne zaostaju ni ostale serije ove televizije.

Sve više pažnje privlači nova komedija "Tri muškarca i tetka", u kojoj glavne uloge tumače naši proslavljeni glumci i pravo je uživanje gledati ih svakog vikenda.

Vaše poverenje svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poklanjate i informativnim emisijama TV Prva, a subotnje i nedeljno veče tradicionalno je rezervisano za mlade, ali i one malo starije pevačke zvezde.

Pogledajmo kako sve to izgleda u brojkama...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.