Proglašena je za ženu sa najsavršenijim telom na svetu, evo kako izgleda na plaži FOTO

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 11:24

Proglašena je za ženu sa najsavršenijim telom na svetu, evo kako izgleda na plaži FOTO

I dalje oduzima dah svojom pojavom...

Maneknka Keli Bruk (42) je 2005. godine izglasana u magazinu For him od muške publike za ženu sa najpoželjnijim telom na planeti, a ovo je dokazano i studijom iz 2016. Univerziteta Teksas u okviru koje je ova Britanka proglašena za najlepšu ženu sveta.

Sa merama 99-63-91 centimetar savršeno je izgledala, ali moramo priznati da i danas, Keli izgleda super i ponosno nosi svoje obline.

Iako je tokom godina nabacila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji kilogram, sada je kako kaže, nikad srećnija: "Važno je da volite sebe! Nisam mršava i ne izgladnjujem se. Moj režim glasi: što više hodanja, redovno posećujem saune za izbacivanje toksina iz organizma, puno vode i što je najvažnije, puno seksa za kondiciju", rekla je u jednom intervjuu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.