Profesionalac do samog kraja: Laušević je poslednju scenu snimio iz bolničkog kreveta

Izvor: B92, 16.Nov.2023, 15:10

Profesionalac do samog kraja: Laušević je poslednju scenu snimio iz bolničkog kreveta

Među poslednjim projektima Žarka Lauševića pred smrt bila je serija "Kalkanski krugovi“, a poslednje scene nove sezone snimao je iz bolničkog kreveta.

Laušević je bolovao od raka pluća i hospitalizovan je u KBC Bežanijska kosa u Beogradu.

Iako su mu lekari savetovali da se odmori, do kraja je ostao profesionalac i ispunio svoje obaveze u seriji.

Izvor je srpskim medijima otkrio da su producenti i ekipa želeli da ostave posao nedovršen jer nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znali koliko će biti u bolnici.

"Predložili su mu da telefonom sa kolegom snimi nekoliko scena koje je ostavio za 'Kalkanske krugove'. On je rado prihvatio, iako su mu lekari savetovali da se ne napreže previše", naveo je on.

Lauševiću su doneli telefon u bolnicu, a on je pozvao kolegu koji je bio na snimanju.

"Lauš se ne vidi u toj sceni, ali mu se samo čuje glas. To je maksimum što smo mogli da uradimo jer nismo hteli da ga previše zamaramo. Uradio je to herojski", rekao je izvor iz produkcije serije.

Kada su završili razgovor, na slušalicu se javio njegov kolega sa kojim je razgovarao, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Mnogi su čak i plakali jer su svi to veoma emotivno doživeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.