Prodavnica, pumpa, pošta, škola Ceo grad je na prodaju

Izvor: B92, 21.Apr.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavnica, pumpa, pošta, škola Ceo grad je na prodaju

Tačka na mapi u ruralnom jugozapadnom delu američke države Oregon, gradić Tiler, skoro ceo je ponuđen na prodaju. Potencijalni kupac se pojavio ali je za sada anoniman, a ponude za kupovinu se i dalje prihvataju.

Za traženu cenu od 3,5 miliona dolara nudi se šest kuća, zatvorena prodavnica i benzinska pumpa, zemljište ispod pošte, nerazvijene parcele zemlje, prava na vodu i infrastrukturu koja uključuje trotoare, požarne hidrante i trafostanicu u radnom stanju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Osnovna škola Tiler se prodaje odvojeno za 350.000 dolara.

Misterija oko budućnosti gradića izaziva uzbuđenje i zabrinutost meštana koji i dalje žive blizu Tilera.

Gradić koji se nalazi u sred Nacionane šume u toj severozapadnoj američkoj državi umire od kada je propala industrija drveta pre gotovo 30 godina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradić u Oregonu na prodaju (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2017

Tačka na mapi u ruralnom jugozapadnom delu američke države Oregon, gradić Tiler, skoro ceo je ponuđen na prodaju...Potencijalni kupac se pojavio ali je za sada anoniman, a ponude za kupovinu se i dalje prihvataju...Za traženu cenu od 3,5 miliona dolara nudi se šest kuća, zatvorena prodavnica...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.