Prodala kuću da bi imala novac za zatezanje lica: Nimalo se ne kajem

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 16:22

Prodala kuću da bi imala novac za zatezanje lica: "Nimalo se ne kajem"

Kada je primetila da joj lice "visi", 50-godišnja blogerka Keli Bizli odlučila je da ga "popravi" fejslifting operacijom, a iako je zahvat platila mnogo više nego što je mogla sebi da priušti, kaže da nikada nije zažalila.

Kozmetički zahvati, kaže Amerikanka, nisu joj bili strani ni pre ovog poslednjeg, jer je u kasnim dvadesetim godinama počela redovno da uzima botoks, a dermalne filere koristi već 15 godina. Osim toga, pre ove na licu, uradila je i sličnu operaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na vratu, uz koju je uvećala usne i prenela salo sa butina na lice. Kaže da je sve ovo radila u Tihuani u Meksiku, gde je estetska hirurgija mnogo jeftinija nego u SAD ili Evropi, a platila je 14.000 dolara, odnosno 12.600 evra za lifting lica. Međutim, pošto nije imala toliko novca, odlučila je da proda kuću - pa sada živi i radi u kombiju i putuje usput.

"Operacija je prošla dobro, a oporavak je trajao dve nedelje“, rekla je Bizli, napominjući da je vredelo toga jer se sada oseća i izgleda bolje nego u svojim 30-im.

"Volim da izgledam dobro i to mi je oduvek bilo važno. Oko 48. godine primetila sam da mi koža na licu visi i bilo je jasno da ovo nije kraj, da gravitacija čini svoje", rekla je. Pošto dermalni fileri nisu mogli da naprave veliku razliku, odlučila je da uradi fejslifting, a rezultati su, ističe, bolji nego što je očekivala.

Inače, fejslifting je estetska operacija zatezanja lica i najčešća je estetska operacija podmlađivanja, a cilj mu je da se konture lica vrate u položaj u kom su bile u mlađoj dobi. Bizli je, kaže, pronašla kliniku u Tihuani preko Fejsbuk grupe.

"Tražila sam najniže cene i najzadovoljnije žene“, rekla je ona.

Prvo je, napominje, proučavala iskustva drugih na internetu, a kada se uverila da su svi zadovoljni, zakazala je termin, dala kuću na prodaju i već za par dana bila na letu za Meksiko. Nakon zahvata provela je šest noći u hotelu u Tihuani, nakon čega se vratila kući u SAD.

"Presrećna sam i ponovo se zabavljam šminkajući se", rekla je ona i dodala da se nada da estetska hirurgija jednog dana više neće biti tabu i nešto čega se žene stide.

"Ako uradimo previše, onda smo sujetni ili nesigurni, a ako ništa ne uradite, kažu vam da ste se zanemarili. To je iscrpljujuće, i zato radim šta želim", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.