Procurili sramni seksualni komentari Žerara Depardjea: Znaš li koliko sam težak sa erekcijom

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 09:34

Procurili sramni seksualni komentari Žerara Depardjea: "Znaš li koliko sam težak sa erekcijom"

Najpoznatiji francuski glumac današnjice Žerar Depardje pod novim je pritiskom nakon televizijskog dokumentarca u kojem se prikazuje kako daje nepristojne komentare o ženama.

U dokumentarcu, emitovanom u četvrtak, 74-godišnja zvezda se prikazuje kao seksom opsednuta osoba na snimanju u Severnoj Koreji 2018. godine.

Na snimku koji je očigledno snimljen tokom snimanja dokumentarca, glumac više puta posramljuje ženu koja je bila prevodilac komentarima poput: "Težak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam 124 kilograma. Bez erekcije. Sa erekcijom imam 126 kilograma".

Drugom prilikom pred njom kaže:

"Imam gredu u gaćama".

Takođe se može videti u štali s konjima za jahanje kako uz seksualne aluzije komentariše zašto tvrdi da žene uživaju tokom jahanja konja.

U programu - delu serijala Complément d‘Enquête (Dalja istraga) na France 2 - koristi se materijal kojim se potkrepljuju optužbe o Depardjeovom seksualnom zlostavljanju koje su nedavno iznele brojne žene u filmskoj industriji, prenosi BBC.

Protiv Depardjea je pokrenuta sudska istraga zbog sumnje na silovanje i seksualni napad 2020. godine, nakon što ga je prijavila glumica Šarlot Arno.

On negira optužbe i tvrdi da je njihov seksualni kontakt bio sporazuman. Policija je prvo odbacila optužbu zbog nedostatka dokaza o silovanju, ali je sve nakon žalbe ponovno pokrenuto, a Šarlot je tvrdila da je bila pod njegovom emocionalnom "kontrolom".

Drugi slučaj pokrenut je pre tri mjeseca, kada je glumica Helen Daras optužila Depardjea da ju je neprimereno dodirivao 2007. godine na snimanju filma Disco. Tužilaštvo je saopštilo da bi slučaj mogao biti odbačen jer je od događaja prošlo previše vremena.

U televizijskom dokumentarcu emitovanom u četvrtak druge žene su govorile o seksualizovanoj atmosferi kad god je Depardje bio na setu snimanja i o tome da su bile meta njegovih aluzija. One su pričale da je zbog njegovog statusa vladala svojevrsna ćutnja, što znači da ga nikad nisu proveravali.

U dokumentarnom filmu koji je prikazao France 2 takođe je istraživao tvrdnju - koju je izvorno izneo sam Depardie - da je kao dečak od samo devet godina učestvovao u "silovanjima".

Glumac je tu tvrdnju prvi put izneo u intervjuu 1978. godine, a zatim je to ponovio časopisu Time 1991. kada je Depardje bio u trci za Oskara za svoj film Cyrano de Bergerac.

Dvojica Depardjeovih prijatelja iz detinjstva potvrdila su da je 50-ih smatran mladim huliganom i da je seks bez pristanka u to vreme bio uobičajen.

"Ispričao je toliko priča. Izgradio je legendu - ili smo to možda mi učinili umesto njega - koja ga je učinila mnogo većim delinkventom nego što je zapravo bio", rekao je, pak, Depardjeov brat Alan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.