Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probudite u sebi kraljicu stila (FOTO)

Ponovo u sebi probudite kraljicu stila koju zapravo ne znate ni zašto ste je pustile da zaspi. Zbog sebe, ni zbog koga drugog. Vjerujte, nije teško, samo vam je potrebna malo bolja organizacija.

Zaista vam ništa ne znači da deset minuta prije spavanja osmislite šta ćete sutradan da obučete. Odmah spremite svoju kombinaciju i onda ćete ujutru zaista moći da spavate duže. Ako baš nemate ideju, posavjetujte se sa prijateljicom, ali vjerujem da zaista nije teško odabrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << par pantalona i majicu koje ćete kasnije upotpuniti zanimljivim detaljima. Upravo će oni učiniti da ne izgledate ljenjo već, naprotiv, stilizovano i moderno. I zaista atraktivno!

I izbacite ono što je višak. A višak je sve što vam je preveliko ili premalo ili što na bilo koji drugi način vama ne odgovara ili ne stoji. Nemojte biti striktno vezane za stvari već budite iskrene prema sebi – kada ste posljednji put obukle tu suknju? Ne sjećate se jer je i ne nosite jer vam je prekratka, pa vam noge u njoj izgledaju očajno? E da, o tome vam pričam. Pravac kanta za đubre.

Samo naučite da ih kombinujete kako treba. Na primjer, obožavate svoje vrećaste pantalone? U redu, ali nemojte ih pošto-poto nositi samo sa patikama i još jednim vrećastim komadom odjeće. Umesto toga, patik zamenite vrtoglavim potpeticama, a oversized košulju ili majicu kratkim, uskim topom. Seksi!

Ako niste baš vične osmišljavanju zanimljiv autfita i nemate preterano izraženi osjećaj za modu, to je sasvim u redu i nije ništa sramotno. Niti je razlog da budete nemarne i zapuštene. Istražujte! Pronađite inspiraciju za odjevne kombinacije koje će odgovarati vašem ukusu i senzibilitetu. Makar na Instagramu možete pronaći svašta.

Redovno perite stvari, slažite ih kako treba, kačite na ofinger… Kada znate da vam je sva odjeća čista, uredna i na svom mjestu, lako ćete uveče pred spavanje osmisliti savršeni autfit. Jednostavno, imaćete veći izbor.

Kako ćete najlakše uočiti da ste postale ljenje i nemarne? Pa, tako što ćete pogledati svoje stare fotografije. Naravno, nećete svakom svom izdanju naći manu, ali sve one fotografije spontanih izlazaka u grad sa prljavom kosom vezanom u rep, bez šminke a sa velikim podočnjacima i u pogužvanoj odjeći ukazaće vam na to kakav utisk ostavljate na druge. Horor, zar ne? Ne dozvolite sebi da vam se to ponovo desi!

Naravno da nećete uvijek biti tip-top nalickane i dotjerane. Nije ni to poenta. Neka vikend bude dio nedelje kada ćete sebi dozvoliti sve, ali svim ostalim danima kada negdje idete i nešto radite, uložite makar malo truda da izgledate lijepo i dotjerano. Zaista nije teško, a garantujemo da ćete se i same mnogo bolje osjećati.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.