Problemima nema kraja: Oglasila se Šakira prvi put iz Majamija – Preklinjem vas kao majka FOTO

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 20:40

Problemima nema kraja: Oglasila se Šakira prvi put iz Majamija – "Preklinjem vas kao majka" FOTO

Šakira se nedavno nakon turbulentnog raskida sa Pikeom preselila u Majami sa njihovim sinovima Milanom i Sašom. Međutim, njenim problemima tu nije kraj.

Naime, pevačica je javno na svom Instagram profilu zamolila novinare i medije da poštuju privatnost njene dece.

"U ovo vreme promena u mom životu kao javne osobe, razumljivo je da postoji stalna znatiželja medija o meni i mojoj porodici. Međutim, moja deca, Milan i Saša proživeli su vrlo tešku godinu, trpeći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stalnu opsadu i nemilosrdni progon od strane paparca i raznih medija u Barseloni. Sada kada započinju novu fazu u svojim životima, snažno molim medije u ime moje dece da poštuju njihovo pravo na privatnost. Preklinjem vas da ih ne pratite do izlaza ili ulaza u školu, čekate ih na vratima naše kuće ili ih pratite na njihove vannastavne i rekreativne aktivnosti, kao što se to događalo svaki dan u Barseloni kako bi dobili što bolje fotografije ili snimke".

"Verujem da su novinari i fotografi osetljivi na situaciju u kojoj se nalaze Milan i Saša te da se prema njima mogu ponašati na najhumaniji način, s obzirom na to da se radi o zdravlju te fizičkom i emocionalnom integritetu dvoje maloletnika mlađih od 8 i 10 godina koji samo žele da mogu da izađu napolje i da pohađaju školu osećajući se sugurno i bezbrižno jer nisu proganjani ili izloženi stalnom nadzoru kamera", nastavila je kolumbijska pevačica.

"Ovu molbu upućujem ne više kao umetnica, već kao majka koja želi da zaštiti i pobrine se o psihičkoj i emocionalnoj dobrobiti svoje dece kako bi mogla živeti zdrav i srećn život, kakav svako dete zaslužuje. Hvala na razumevanju i podršci", zaključila je Šakira u svojoj molbi.

Brojni pratitelji pružili su joj podršku u komentarima i posebno je pohvalili kako ništa nije tražila za sebe, već za svoju decu koja se trenutno nalaze u nezavidnoj situaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.