Priznala je da se ne seća gotovo ničega sa snimanja: Serija je zapravo dobra VIDEO

Izvor: B92, 08.Maj.2020, 15:14

Priznala je da se ne seća gotovo ničega sa snimanja: "Serija je zapravo dobra" VIDEO

Kortni Koks je u jednoj od najpopularnijih serija devedesetih godina "Prijatelji", tumačila lik Monike Geler, a sada je priznala da se gotovo ničega sa snimanja ne seća.

"To je veoma tužno, ne sećam se ničega. Ljudi me stalno pitaju da rešim neki kviz o seriji, ali ja se ne sećam radnje. Sećam se likova, ali nekih specifičnih scena ne. Nažalost sećanje mi nije jača strana kada je reč o zabavnim trenucima. Sećam se samo bolnih stvari. Počela sam da gledam, bindžujem. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ispostavilo se da je serija zaista dobra", rekla je ona u razgovoru sa Elen Dedženeris.

Glumica je dodala da joj je omiljena epizoda "Dan zahvalnosti".

"Budimo iskreni, tek sam na prvoj sezoni. Ali omiljena epizoda mi je 'Dan zahvalnosti' kada je bila retrospekcija i glumila sam gojaznu Moniku. Obožavala sam bucmastu Moniku jer sam se osećala tako slobodno. Mogla sam da plešem, jednostavno ustanem i plešem i nisam imala nikavih problema. Tu baš volim", dodala je Koks.

Serija "Prijatelji" emitovala se od 1994. do 2004. godine, imala je 10 sezona, a pored Kortni Koks, ostale prijatelje igrali su Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer.

Pre nekoliko meseci "Prijatelji" su iznenadili javnost kada su najavili da će se ponovo okupiti za jednu specijalnu epizodu.

Taj plan je međutim, poremetila pandemija koronavirusa, ali od okupljanja, navodno nisu odustali. Ipak, kada će pasti prva klapa, još se ne zna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.