Prirodno lepa ćerka Stiva Džobsa FOTO

Izvor: B92, 18.Sep.2021, 11:58

Prirodno lepa ćerka Stiva Džobsa FOTO

Iv Džobs (23) je najmlađa naslednica velikog genija Stiva, nedavno je zakoračila u svet modelinga, uradivši kampanju za "Glossier" .

Iv (23), Ćerka Stiva i Loren Džops, pohađala je Stanford, veliki je ljubitelj konja i jahanja. Otpočela je karijeru modela što je rezultiralo uspešnom kampanjom za "Glossier" koja je urađena zajedno sa sa Sidni Svini i Naomi Smol:

"Trebalo mi je dosta vremena da shvatim kako da napravim balans između prijatelja, škole i jahanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali kroz godine sam shvatila da je najbolji način da odredim ono što mi je najvažnije", rekla je jednom prilikom.

Biograf njenog oca, Valter Isakso, opisao je Evu kao jaku devojku snažne volje. Poznata je i anegdota da je pozvala asistenta svoga oca i insistirala da je stavi u očev raspored, jer nije prihvatala ne kao odgovor.

Nedavno je uslikana na popularnom italijanskom jezeru Komo gde odmara sa društvom. Tom prilikom je privukla veliku pažnju fotografa i pokazala vitku liniju u crnom gornjem bikiniju i mini suknji.

Podsetimo, Stiv Džobs preminuo je pre deset godina, a iza sebe je ostavio suprugu Loren Pauel Džobs i tri ćerke- Lizu Brenan, Erin Sienu, Iv Džobs i sina Rida Džobsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.