Princ Vilijam uzvraća udarac

Izvor: B92, 11.Mar.2021, 14:25

Princ Vilijam uzvraća udarac

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton jutros su se prvi put pojavili u javnosti otkako je prikazan "intervju decenije" Harija i Megan Markl, a Vilijam je prokomentarisao niz optužbi koje su objavljene, a posebno za rasizam.

Hari i Megan su tvrdili da je neimenovani član kraljevske porodice pitao koliko tamna će biti boja kože njihovog prvog sina Arčija pre nego što se rodio.

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prognozu"

Princ Villijam danas je uzvratio optužbama za rasizam nakon intervjua, rekavši: "Mi nismo rasistička porodica".

Megan Markl ne odustaje

Vojvoda od Kembridža jutros je otkrio da još nije razgovarao sa svojim bratom otkako je u nedelju prikazan intervju Opre Vinfri. Na pitanje da li je razgovarao sa Harijem od vikenda, Vilijam je rekao: "Ne, još nisam razgovarao s njim, ali planiram."

Od reči Megan Markl trese se britanski dvor: "Promenili su pravila da moj sin ne bi bio princ"

Kao razlog zašto se nisu oglašavali, Vilijam i Kejt su rekli da su bili zauzeti radom u organizaciji koja se bavi mentalnim zdravljem dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.