Princ Vilijam i Kejt otkrili detalje iz privatnog života: Najčešće koristim emotikon patlidžana

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 08:04

Princ Vilijam i Kejt otkrili detalje iz privatnog života: ''Najčešće koristim emotikon patlidžana"

Kejt Midlton i princ Vilijam gostovali su na BBC Radio 1 i oduševili mnoge zbog svojih zanimljivih izjava.

U svom javljanju u program, par je otkrio i zanimljive pikanterije za koje niko nije mislio da bi otkrili.

Princ i princeza od Velsa bili su gosti u emisiji ''Going Home'', a tamo se, između ostalog, pričalo i o korišćenju emotikona. Tom prilikom voditeljka Vik Houp upitala je kraljevski par koji od emotikona najčešće koriste kod komunikacije putem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mobilnog telefona.

Kejt Midlton se na to našalila da zavisi o kojoj se WhatsApp grupi radi, ako je reč o porodičnoj grupi, onda paze. Na njene reči nadovezao se princ Vilijam rekavši kako su mu rekli da mora da izabere nešto drugo umesto patlidžana, jer on baš i nije primeren.

''Najčešće sam koristio emotikon patlidžana, ali morao sam malo da odrastem, pa je sada to smajli s očima koje idu gore-dole i ustima'', rekao je Vilijam, dok je Kejt rekla da najviše koristi emotikone srca, potom onog koji plače i na kraju histeričnog smeha kada stvari krenu po zlu.

Na njihove izjave nisu ostali imuni voditelji Džordan Nort i Vik Houp, koji su na Vilijamov odgovor ostali isprva malo šokirani, a potom i oduševljeni.

Nort je rekao: ''On je rekao patlidžan, pa to je genijalno'', dok se Vik Houp nadovezala: ''Zna on šta treba. Ima prljave misli.''

Kejt i Vilijam inače su poznati po svom opuštenom ponašanju, a čini se da se iz godine u godinu kraljevski par sve više opušta i javnosti želi da pokaže da su i oni samo običan bračni par s normalnim svakodnevicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.