Princ Vilijam će se obratiti javnosti: Preuzima presto?

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 13:16

Princ Vilijam će se obratiti javnosti: Preuzima presto?

Princ Vilijam će se večeras obratiti javnosti na dobrotvornoj gala svečanosti. Očekuje se da će prvi put govoriti o dijagnozi raka svog oca, kralja Čarlsa III.

Princ od Velsa će javno potvrditi bolest svog oca u govoru na godišnjem gala prikupljanju sredstava za "London Er ambulans".

Očekuje se da će se Vilijam takođe zahvaliti donatorima i da će govoriti o tome kroz šta je kraljevska porodica prošla poslednjih dana.

Međutim, on neće govoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o odnosu između njega i princa Harija, a takođe ne planira ni da vidi brata dok je u poseti Britaniji, piše Dejli mejl.

Podsećamo, princ Hari došao je u London kako bi posetio oca. Vojvoda od Saseksa prešao je više od 9.000 kilometara od svoje kuće u Kaliforniji do Londona zbog susreta koji je trajao samo 45 minuta.

Ovo će biti Vilijamovo prvo pojavljivanje otkako je Kejt Midlton otišla u bolnicu na operaciju abdomena.

Princ Vilijam je poslednji put viđen ispred londonske klinike nakon što je posetio svoju ženu 18. januara, a ona će biti daleko od očiju javnosti barem do Uskrsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Princ Vilijam se obratio javnosti VIDEO

Izvor: B92, 07.Feb.2024

Princ Vilijam večeras se na gala večeri u znak podrške Dobrotvornoj organizaciji za vazdušnu hitnu pomoć Londona obratio javnosti povodom dijagnoze Kralja Čarlsa. On je rekao prisutnima, uključujući i holivudsku zvezdu Toma Kruza, da je zahvalan na podršci javnosti..."Zahvalni smo na ljubaznosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.