Princ Vilijam: Ne možemo biti srećniji

Izvor: B92, 23.Jul.2013, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Vilijam: Ne možemo biti srećniji

Novopečeni otac princ Vilijam u zvaničnom saopštenju za javnost rekao je da on i njegova supruga Kejt Midlton "ne mogu biti srećniji" što su postali roditelji, preneli su britanski mediji.

Čeka se prvo pojavljivanje malog princa

Šta očekuje britanskog malog princa?

Supruga britanskog princa Vilijama rodila je juče popodne dečaka, trećeg naslednika prestola Velike Britanije, posle princa Čarlsa i njegovog oca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U saopštenju Kensintonske palate juče je navedeno da je beba rođena u 16:24 sati, da je teška 3,7 kg i da se i ona i majka osećaju dobro.

Princ Čarls u saopštenju, nakon zvanične objave srećnih vesti, rekao je da su on i vojvotkinja od Kornvola "presrećni" što su dobili njihovo prvo unuče.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Princ Vilijam: Ne možemo biti srećniji

Izvor: B92, 23.Jul.2013

Novopečeni otac princ Vilijam u zvaničnom saopštenju za javnost rekao je da on i njegova supruga Kejt Midlton "ne mogu biti srećniji" što su postali roditelji, preneli su britanski mediji...Čeka se prvo pojavljivanje malog princa..Šta očekuje britanskog malog princa?..Supruga britanskog princa...

Nastavak na B92...

Princ Vilijam: Ne možemo biti srećniji

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2013

Vojvoda od Kembridža zvanično je saopštio da on i njegova supruga "ne mogu biti srećniji" nakon što su postali roditelji

Nastavak na Telegraf.rs...

Princ Vilijam: Ne možemo biti srećniji! (Foto)

Izvor: Svet plus, 23.Jul.2013

Kejt Midlton rodila je juče sina princu Vilijamu, a Velikoj Britaniji podarila je trećeg princa u liniji za nasledstvo krune.

Nastavak na Svet plus...

PRVE FOTOGRAFIJE:Kejt i Vilijam izveli bebu iz porodilišta!

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jul.2013

"On ima više kose nego ja i njegova majka je zbog toga zahvalna" našalio se novopečeni tata princ Vilijam...Novopečeni tata princ Vilijam je povodom rođenja sina saopštio da ne bi mogao biti srećniji nego što je sada, a i njegov otac, od juče deda Čarls, izjavio je da je presrećan. Princ Čarls...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.