Princ Hari i Megan se oglasili o smrti princa Filipa

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 11:05

Princ Hari i Megan se oglasili o smrti princa Filipa

Princ Hari i supruga Megan Markl odali su počast princu Flipu, koji je umro u petak, na stranici njihove organizacije Arčvel, dok traju nagađanja o tome hoće li par doći na sahranu u Veliku Britaniju.

Na tamnoj pozadini je belim slovima ispisano "U spomen na njegovo kraljevsko visočanstvo, vojvodu od Edinburga 1921.-2021" na stranici Arčvela, dobrotvorne organizacije koju su Hari i Megan osnovali prošle godine.

Princ Filip mirno je u 99. godini umro u dvorcu Vindzoru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kod Londona.

Objava njegove smrti podstakla je nagađanja medija o tome hoće li njegov unuk princ Hari, koji živi sa suprugom Megan Markl u Los Anđelesu, biti na poslednjem ispraćaju u Britaniji.

Odnosi princa Filipa sa starijim sinom i Harijevim ocem Čarslom su često bili napeti.

Princ Harry i Meghan Markle, koji su pre godinu dana najavili da se povlače iz kraljevske porodice, u martu su dali intervju Opri Vinfri koji je potresao britansku kraljevsku porodicu i odjeknuo kao bomba u Velikoj Britaniji.

Par je spomenuo rasizam nekih članova kraljevske porodice koji su govorili o boji kože njihovog nerođenog deteta, ali su nakon snimanja rekli da se ne radi o kraljici ni o njenom suprugu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KRALJEVSKA PORODICA U PROBLEMU: Zbog korone mogu da pozovu samo 30 ljudi, Hari bi da dođe ali ne i Megan koja ostaje u Americi

Izvor: Kurir, 10.Apr.2021

Princ Hari je navodno razgovarao sa svojim ocem, princom Čarlsom i princezama Beatris i Eugeni jer želi da prisustvuje sahrani princa Filipa, ali njegova trudna supruga, Megan Markl nema nameru da napusti SAD.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.