Princ Hari i Megan Markl nisu bili na Superbolu - ovo je razlog VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 13:15

Princ Hari i Megan Markl nisu bili na Superbolu - ovo je razlog VIDEO

Princ Hari i Megan Markl nisu se pojavili na Superbol utakmici, iako je vojvoda od Saseksa nedavno bio u Las Vegasu na dodeli NFL nagrada.

Šuškalo se da će se par pridružiti mnogim poznatim ličnostima koje su prisustvovale najvećoj američkoj fudbalskoj utakmici godine, koja je održana sinoć u Las Vegasu.

Bosovi američkog fudbala su vojvodi od Saseksa uručili poziv, kako prenosi "Miror", a "Pejdž Siks" piše da se Hari i Megan se nisu pojavili na Superbol utakmici, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer se pripremaju za put u Kanadu povodom svečanog otvaranja "Invictus igara" koje počinju za nekoliko dana.

Podsetimo, Hari se pojavio na "NFL Honours" u četvrtak uveče, koji se takođe održao u Las Vegasu. Na ceremoniji nagrada, Hari je uručio prestižnu nagradu "Walter Payton NFL Man of the Year" igraču Pitsburg Stilersa Kameronu Hejvardu.

Na NFL ceremoniji nagrada u četvrtak uveče, Hari je napravio nekoliko šala na račun američkog fudbala. Rekao je publici: "Dobro veče, NFL. Čast mi je biti što sam sa vama večeras. Zaista volim kako ste nam ukrali ragbi i prisvojili ga. Zašto nositi zaštitne kacige i opremu? Naravno, imajte napad i odbranu, to ima smisla. Šalu na stranu, ono što vi radite na terenu i van njega zaista je izvanredno. Vi ste uzori milionima", rekao je Hari, piše "Dejli Mejl."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.