Prilog od patlidžana

Izvor: Domino Magazin, 25.Feb.2013, 05:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prilog od patlidžana

Viljuškom po svetu: Bugarska kuhinja

Patlidžani – 2-3 kom, crvene i zelene paprike - 4-5 kom,  paradjz srednje veličine - 2-3 kom,  4 čena belog luka, veza peršuna, vinsko sirće, ulje, so.

Ispeći patlidžane, paradajz i paprike na vrućoj plotni ili u rerrni na 220 stepeni, oljuštiti ih i iseći na komadiće. Dodati beli luk. Dobro promešati, dodati ulje i sirće, posoliti po ukusu. Preko dodati peršun. Služiti s prepečenim hlebom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Viljuškom po svetu:

Bečka kuhinja



Uređuje

Mika Dajmak

Piše

Nataša Bogović

Specijalni dodatak svakog petka

na osam strana.

Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...

Poručite odmah

150 din (+ PTT)

065/26 25 035

E-mail: malikuvar@sezampro.rs

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.