Izvor: Domino Magazin, 25.Feb.2013, 05:02 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Prilog od patlidžana
Viljuškom po svetu: Bugarska kuhinja
Patlidžani – 2-3 kom, crvene i zelene paprike - 4-5 kom, paradjz srednje veličine - 2-3 kom, 4 čena belog luka, veza peršuna, vinsko sirće, ulje, so.
Ispeći patlidžane, paradajz i paprike na vrućoj plotni ili u rerrni na 220 stepeni, oljuštiti ih i iseći na komadiće. Dodati beli luk. Dobro promešati, dodati ulje i sirće, posoliti po ukusu. Preko dodati peršun. Služiti s prepečenim hlebom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << Viljuškom po svetu:
Bečka kuhinja
Uređuje
Mika Dajmak
Piše
Nataša Bogović
Specijalni dodatak svakog petka
na osam strana.
Sto jedno jelo (+ gurmanski bonus) za sve uzraste, svačiji džep, sva godišnja doba, sve ukuse...
Poručite odmah
150 din (+ PTT)
065/26 25 035
E-mail: malikuvar@sezampro.rs