Prijovićeva će samo od koncerata u Zagrebu zaraditi skoro tri miliona evra

Izvor: B92, 10.Okt.2023, 15:19

Prijovićeva će samo od koncerata u Zagrebu zaraditi skoro tri miliona evra

Naša pevačica danas je objavila da je zakazala i peti koncert u zagrebačkoj Areni.

Pevačica Aleksandra Prijović, nakon četiri rasprodate Arene u Zagrebu, zakazala je i petu. Kako je obavestila svoje fanove putem Instagrama, ona će svoj peti solistički koncert u glavnom gradu Hrvatske održati 6. decembra. Aleksandra će tako u ovoj dvorani nastupiti 1, 2, 3, 4. i 6. decembra i time će ukupno okupiti skoro 90.000 obožavalaca.

U medijskim kuloarima se već šuška >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o vrtoglavoj zaradi pevačice, koja će, i pored brojnih izdataka za koncerte, od njih i profitirati. Samo od koncerata u Zagrebu srpska pevačica će zaraditi minimum 2.225.000 evra za četiri koncerta, a ako se rasproda i peti, suma skače na nešto više od 2.780.000 evra.

Naime, kako je kapacitet Arene Zagreb sa parterom 22.000 mesta, ali s obzirom na postavljenih 150 barskih stolova, broj je manji, pa će tako Aleksandra Prijović svako veče pevati za oko 17.500 ljudi.

Ulaznice za koncert Aleksandre Prijović kreću se od 25 evra za prvi sprat do 130 evra za najskuplja mesta u VIP ložama. Rasprodati su i barski stolovi, za šta je potrebno minimalno šest kupljenih ulaznica, a cena jedne takve karte je 45 evra.

Ne računajući najskuplja mesta u VIP ložama, prosečna cena ulaznice za koncert je 31,8 evra, što znači da će Aleksandra Prijović zarađivati minimalno 555.000 evra po koncertu.

Inače, Aleksandra je fenomen i aposolutni rekorder, jer nijednom pevaču sa naših prostora nije uspelo da napuni čak pet arena i to zaredom. Da stvar bude još zanimljivija, ovo za rukom nije pošlo ni hrvatskim izvođačima u njihovoj matičnoj zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.