Prijedor: Žena napala devojku koja ćuti (VIDEO)

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijedor: Žena napala devojku koja ćuti (VIDEO)

Jelenu Topić, devojku koja u Prijedoru nepomično stoji i ćuti već gotovo mesec dana, fizički je napala jedna žena.

Prijedorčanka, za koju se pretpostavlja da je psihički bolesna, nasilno je s postolja pokušala da skloni Jelenu Topić i tako prekinula njen enigmatični performans, javlja prijedor24h.com.

Prisutni kažu da se napad na Jelenu završio tako što je jedna žena iz mase nokautirala napadačicu koja je potom završila u policiji. Navodno se radi o osobi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je pre par dana Jelenu takođe držala za ruku i vukla.

Pre incidenta Jelena je sa sobom imala foto-aparat i kameru, a na papiru je napisala reč 'inat'.

Jelena i dalje odbija da otkrije šta je poenta njene ćutnje. Prijedorčanka dobila društvo u ćutanju

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prijedor: Žena napala devojku koja ćuti (VIDEO)

Izvor: B92, 27.Okt.2013

Jelenu Topić, devojku koja u Prijedoru nepomično stoji i ćuti već gotovo mesec dana, fizički je napala jedna žena...Prijedorčanka, za koju se pretpostavlja da je psihički bolesna, nasilno je s postolja pokušala da skloni Jelenu Topić i tako prekinula njen enigmatični performans, javlja prijedor24h.com...Prisutni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.