Prijave za veliki kasting za NOVA LICA PRVE su otvorene!

Izvor: B92, 03.Jun.2020, 10:35

Prijave za veliki kasting za NOVA LICA PRVE su otvorene!

U susret jubilarnom rođendanu, Prva TV se sa ponosom osvrnula na dosadašnje sjajne i sada već kultne emisije i šou-programe, kao i na prepoznatljiva TV lica koja su postala zvezde.

Zahvaljujući visoko kvalitetnom i raznovrsnom programu, vrhunskoj produkciji i veoma specifičnoj komunikaciji sa publikom, Prva se pozicionirala kao jedna od vodećih stanica u Srbiji, sa dobrim imidžom i jakim kredibilitetom, ali i najboljim TV licima.

U novu deceniju Prva TV ulazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << entuzijastično, uz brojne programske inovacije i usmerena ka osveženju voditeljskog tima. Kreću u potragu za novim snagama kojima će pružiti šansu da rade u izazovnom i dinamičnom okruženju, pred kamerama.

Ako želite da postanete deo tima, verujete da imate šta da pružite gledaocima i spremni ste za izazove koji vas čekaju pred kamerama i iza njih, snimite video-materijal do 30 sekundi u formi televizijske najave u kojem ćete se predstaviti.

Važno je da vas lepo čuju i vide, da kažete svoje ime i prezime i da u skladu sa svojim afinitetima najavite neku vest, prilog ili događaj, kao da ste voditelj u nekoj od emisija Prve TV. Video-materijal možete snimiti i mobilnim telefonom.

Link sa video-zapisom, dve fotografije (cela figura i lice) i CV sa obaveznim brojem telefona pošaljite na mejl novalica@prva.rs najkasnije do 23. juna 2020.

Na konkurs se mogu prijaviti samo osobe starije od 18 godina.

Nepotpune prijave neće se razmatrati, a sa onima koji uđu u uži krug konkursa biće uspostavljen kontakt do 5. jula 2020.

Hvala vam što želite da budete deo Prve televizije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.