Novi detalji o smrti jednog od najlepših muškaraca: Govorio je otvoreno o suicidalnim mislima

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 11:27

Novi detalji o smrti jednog od najlepših muškaraca: "Govorio je otvoreno o suicidalnim mislima"

Vest da je plesač Robin Vindzor preminuo u 44. godini, zatekla je javnost.

Robin Vindzor je bio poznati britanski plesač, a oni koji su se bavili tim poslom, kažu i da je bio jedan od najlepših muškaraca u svojoj branši.

Vest o njegovoj smrti potvrdio je njegov kolega, a tačan uzrok je još uvek nepoznat, mada postoje nagađanja.

Navodno, Vindzor je prošao kroz težak period oko Nove godine, a prema rečima njegove koleginice Kristine Rihanof, moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i da je sebi oduzeo život.

"Ne postoje reči da objasnim koliko mi je teško. Robin nije bio samo moj partner u plesu, bili smo prijatelji i zajedno smo prošli mnogo toga. Svi vi koji ste ga znali i pratili njegov rad, znate da je javno govorio o svom mentalnom zdravlju, kao i suicidalnim mislima. Sigurna sam da su te teške misli bile u njegovoj glavi više godina. Previše razočarenja, previše bola... Nadam se da sada plešeš sa anđelima, prijatelju moj, bez ikakvog osećaja bola", napisala je Kristina na društvenim mrežama.

Vindzor je još 2018. otkrio kako ima probleme.

"Svi imamo tamne trenutke, ali kod mene je to trajalo nedeljama. Nisam ustajao danima iz kreveta, dok su drugi mislili da sam srećan. Uvek ste me viđali nasmejanog i pozitivnog. Sada sam shvatio da ljudi sa najvećim osmehom ponekad kriju i najveći bol", rekao je tada plesač.

Navodno, Robin se borio sa depresijom još od 19. godine, a nije imao sreće ni u ljubavi, pa je na društvenim mrežama često objavljivao tužne poruke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.