Preživljavanje na srpski način

Izvor: Domino Magazin, 19.Okt.2010, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživljavanje na srpski način

Jovan Memedović četiri dana preživljavao u prirodi snimajući emisiju za RTS po uzoru na Bear Gryllsa

Voditelj Jovan Memedović snimio je specijalnu epizodu emisije “Sasvim prirodno” u kojoj pokazuje kako izgleda preživeti u prirodi u Srbiji. Emisija će biće premijerno prikazana 24. i 31. oktobra na Prvom programu od 18.27. RTS je saopštio da se Memedović odlučio na ovakav poduhvat jer se osetio izazvanim od kolege sa kanala Discovery Bear Griylsa.

“To >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << je bio moj plan, da preživim u nedirnutoj prirodi i pokažem šta raditi i kako se snaći. Možda nekome zatreba. Ako Grylls može da snimi emisiju o preživljavanju u divljini, mogu i ja”, rekao je Memedović ali i dodao da se plan snimanja drastično promenio.

“Ekipa koja me je pratila i ja naišli smo na nepremostive prepreke. Shvatili smo da je u Srbiji jako teško, gotovo nemoguće snimati o preživljavanju u prirodi”, naveo je Memedović. To ćemo da pogledamo!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.