Pretnja od koje se diže kosa na glavi: Nema telohranitelja koji Trampa od ovoga može da odbrani (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 24.Feb.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnja od koje se diže kosa na glavi: Nema telohranitelja koji Trampa od ovoga može da odbrani (FOTO, VIDEO)

Donaldu Trampu stigla je pretnja koju niko nije očekivao. Ne prete mu teroristi, već najmoćnije žene.

Žene koje praktikuju crnu magiju, u narodu poznate kao veštice, pozvale su svoju zajednicu da učestvuju u mesečnom ritualu koji bi predsednika Amerike Donalda Trampa oterao sa vlasti.

Magija manastira Ostrog: Profesorku iz Lazarevca spasilo upozorenje Svetog Vasilija!

Prvi ovakav događaj odigraće se sledećeg petka, zatim 26. marta, 24. aprila, zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sve dok Tramp ne ode iz kabineta, a veštičarenje će biti izvedeno u ponoć, kada je polumesec u opadanju.



Instrukcije i neophodni sastojci za čini su ubrzo postali viralni, a spisak neophodnih stvari zaovaj neobičan magijski ritual nije tako mali.

This is great! Thank you witches! We will take any help we can get to rid us of this EVIL! https://t.co/DbzqMr1FP7 # via @HuffPostWeird

Za svrgavanje Trampa sa vlasti potrebno je: Njegova fotografija, tarot karta na kojoj su naslikane kule, prstohvat šargarepe ili narandžasta sveća, mali ekser kojim bi se pisalo po sveći Donald J. Tramp, bela sveća koja simbolizuje element vatre, posuda sa vodom i posuda soli koja bi simbolizovala zemlju. Na spisku se još nalaze pero, šibice i pepeljara.

#Retweet #DonaldTrump #News Witches Plan To Cast Mass Spell Against Donald Trump https://t.co/6rHlO5NMnz via @lasgidionline pic.twitter.com/sd1FN6veVC

Prema objavljenom uputstvu,  veštice će napraviti krug od sakupljenih predmeta, dok će se u sredini nalaziti tarot karta, dok veštice izgovoraju magijske čini koje možete pročitati ovde.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.