Prešli 1.500 kilometara da bi je zaprosio u Beogradu

Izvor: B92, 27.Dec.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prešli 1.500 kilometara da bi je zaprosio u Beogradu

Fotograf koji je nedavno fotografišući Kalemegdan slučajno zabeležio momenat kod spomenika Pobednik kada jedan momak prosi svoju dragu rekao je za B92.net da mu se srećni par javio.

Reč je o našim ljudima, koji žive u Nemačkoj. Veoma su zahvalni zbog iznenađenja slikama za koje nisu znali da postoje, kao ni fotograf koji iz svog objektiva nije primetio momka koji kleči ispred devojke.

Fotografije na kojima se vidi spomenik Pobednik i prelepa panorama Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastale su na Kalemegdanu 5. novembra. Međutim, fotograf je posle mesec i po primetio da su na njima i momak i devojka.

Objavio je fotografiju i pojašnjenje o tom događaju na svom Fejsbuku, pa je priča dospela i do medija.

"Radi se o prosidbi i pomislio sam kako bi bilo fino da do njih dođe ova fotografija", napisao je u objavi.

Ubrzo je dobio i odgovor. Zaljubljeni par je na slikama u vestima prepoznala njihova drugarica iz Šapca i javila im.

Branko iz Prijepolja i Isidora iz Užica, koji žive u Nemačkoj, javili su se su fotografu.

''Pozdrav Vladimire, kao prvo hvala na iznenađenju. Mi smo blago rečeno u šoku. Upravo smo saznali da je naš čin veridbe zabeležen objektivom sa vaše strane i jako bi vam bili zahvalni ukoliko biste nam mogli poslati ostale fotografije u inbox", napisao je Branko.

"Tog 5. novembra zaprosio sam Isidoru i za sve koji su pratili ovu tvoju vest, možeš im potvditi, pristala je, rekla je DA. Ukratko, rodom sam iz Prijepolja, 15 godina sam živeo u Beogradu, tako da sam za ovaj poseban čin odabrao ovo prelepo mesto, na ušću Save u Dunav. Isidora je rodom iz Užica, ali već duži period živi u Nemačkoj, gde smo se i upoznali jer i ja skoro tri godine tu živim. Želimo vam sve najlepše od srca i puno još ovako lepih zabeleženih trenutaka."

Odgovor su dobili u vidu ostalih fotgrafija na kojima se jasno vidi da Branko prosi Isidoru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.