Preselio se iz Rusije u Srbiju i ispričao šta ga je iznenadilo: Ovde je to mnogo drugačije VIDEO

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 16:05

Preselio se iz Rusije u Srbiju i ispričao šta ga je iznenadilo: "Ovde je to mnogo drugačije" VIDEO

Mladić po imenu Nikita preselio se iz Sankt Peterburga u Beograd pre devet meseci.

U video snimcima na TikToku rekao je da mu se Srbija jako sviđa, ali da se još navikava na nju. U jednom od video snimaka objasnio je razlike koje je primetio između Srba i Rusa.

"Bio sam u kafani i hteo sam da ponesem pivo. Tražio sam plastičnu čašu, ali su mi rekli da imaju samo staklene. Shvatio sam da u Srbiji, u principu, ne vole ništa da rade u žurbi, dok je u Rusiji mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa natpisom za poneti bukvalno na svakom ćošku. Tamo se pije i jede na brzinu. U Srbiji se nikome ne žuri", rekao je Nikita.

Ali priznaje da mu se jako sviđa hrana u Beogradu – posebno velike pljeskavice. U drugom snimku naveo je nekoliko reči koje je naučio ubrzo po dolasku u Srbiju.

"Pljeskavica, kupus, krastavac, paradajz, crni luk, zelena salata, kečap, majonez, senf...“, naveo je Nikita

Inače se bavi muzikom, a jednu svoju pesmu preveo je na srpski. Prethodno je radio kao nastavnik muzike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.