Presavila tabak, ne da da je koriste: Devojke idu pod nož da budu kao ona i zarade

Izvor: B92, 04.Maj.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presavila tabak, ne da da je koriste: Devojke idu pod nož da budu kao ona i zarade

Kim Kardašijan tuži američki brend Nisgajded (Misguided) jer su, kako ona tvrdi, koristili njenu fotografiju da bi prodali svoje proizvode. U dokumentima koje je predala uz tužbu navodi se da najpoznatija svetska starleta po jednoj objavi na Instagramu zarađuje od 300.000 do 500.000 dolara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kim Kardashian tuži poznati brend: prodavali garderobu uz njeno ime

Izvor: Tracara.com, 04.Maj.2019

Američka TV zvezda Kim Kardashian podnela je tužbu protiv poznatog brenda Missguided zbog toga što su koristili njene fotografije kako bi promovisali svoje proizvode. Kardashianova, koja samo od jedne objave na Instagramu zarađuje blizu pola miliona dolara, naglasila je da niko sem nje i njenog modnog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.