Tragedija u porodici Elvisa Prislija: Ubio se njegov unuk, imao je samo 27 godina

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 08:15

Tragedija u porodici Elvisa Prislija: Ubio se njegov unuk, imao je samo 27 godina

Unuk Elvisa Prislija Bendžamin Kio star 27 godina pronađen je mrtav u svojoj vili u Klabasasu, saopštio je menadžer Lize Mari Prisli Rodžer Vidinovski.

Prema izvorima iz policije, najverovatnije se radi o samoubistvu jer je su na Kiovom telu pronađene prostrelne rane koje je jedino sam sebi mogao da zada, prenosi TMZ.

Vidinovski je rekao da je Liza Mari Prisli skrhana od bola, ali da pokušava da ostane jaka zbog svojih 11-godišnjih bliznakinja i najstarije ćerke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ona je obožavala tog dečka. On je bio ljubav njenog života", rekao je Vidinovski.

Liza Mari Prisli dobila ga je u braku sa muzičarem Denijem Kom, a kako navodi magazin, pokojni Bendžamin fizički je neverovatno ličio na svog dedu, Elvisa Prislija i takođe je bio muzičar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo unuk Elvisa Prislija

Izvor: Danas, 13.Jul.2020

Unuk slavnog Elvisa Prislija (Presley) Bendžamin Kiou (Benjamin Keough) (27) preminuo je u nedelju, saopštio je menadžer njegove majke Lize Meri Prisli (Lisa Marie), ali nije naveo detalje o uzroku smrti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.