Preminuo poznati reper: Uzrok smrti nije saopšten

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 20:52

Preminuo poznati reper: Uzrok smrti nije saopšten

Hjustonska rep legenda Bik Poki umro je juče u 48. godini nakon što se onesvestio tokom nastupa u Teksasu. Njegovo pravo ime bilo je Milton Pauel. Uzrok smri još nije saopšten. Čekaju se rezultati obdukcije.

"Sa dubokom tugom objavljujemo vest da je umro naš voljeni Milton Big Poki Pauel. Preminuo je 18. juna 2023. Njegova porodica, prijatelji i verni obožavaoci su ga veoma voleli. Objavićemo narednih dana informacije o tome kako ćemo mu odati počast. Molimo vas da poštujete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovu porodicu i njihovu privatnost u ovom teškom momentu. Big Poki će zauvek biti "The Hardest Pit in the Litter" rekao je njegov portparol repera za FOX 26.

Tužnu vest saopštio je reper Ban Bi iz Hjustona koji je na Instagramu poručio sledeće: "Skroman čovek koji je postupao časno i sa poštovanjem. Bilo ga je lako voleti, a teško mrzeti. Nikada više niko isti i jako će nam nedostajati. Volimo te i poštujemo te. Počivaj u raju", prenosi "Daily mail".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.