Preminuo poznati glumac u 35. godini: Imao je zlatno srce i bio je brižan sin

Izvor: B92, 17.Feb.2020, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo poznati glumac u 35. godini: "Imao je zlatno srce i bio je brižan sin"

Glumac Džejson Dejvis preminuo je juče u 35. godini, a uzrok smrti još nije poznat.

Tužnu vest podelila je njegova majka Nensi Dejvis.

"Slomljenog srca delim najtužnije vesti u mom životu. Moj sin Džejson je preminuo. Imao je zlatno srce, s takvim životnim zanosom i bio je brižna duša za sve koji su ga poznavali. Voleo je svoje prijatelje i porodicu iznad svega", napisala je između ostalog u saopštenju njegova majka.

Džejson je inače glumio u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << seriji "Rozen", kao i u filmovima "Gas do daske'", "Nindža s Beverli Hilsa". Bio je najpoznatiji po liku Majkla Blumberga iz Diznijevog filma "Recess", kojem je pozajmio svoj glas.

Njegova baka je poznata filantropkinja Barbara Dejvis, dok mu je deda bio Marvin Dejvis, bivši vlasnik "Tventi senčuri foksa" (20th Century Fox).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.