Preminuo legendarni gitarista, osnivač grupe AC/DC

Izvor: BKTV News, 18.Nov.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo legendarni gitarista, osnivač grupe AC/DC

Porodica, prijatelji i fanovi skrhani bolom.

Malkom Jang, legendarni gitarista i osnivač grupe AC/DC preminuo je u 64 godini.

Slavni muzičar izgubio je životnu bitku u porodičnom domu, posle duge borbe sa demencijom.

Povodom tragičnog događaja oflasila se i Jangova porodica:

"Sa tugom i dubokim bolom obaveštavamo vas da je jutros preminuo Malkom Jang, brižni muž, otac, deda i brat".

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Svestrani umetnik, bio je gitarista, tekstopisac i producent, a poslednji pozdrav, pored rojnih svetskih zvezda uputile su mu i kolege iz slavnog benda.

"Danas, sa dubokim bolom u srcu obaveštavamo javnost o smrti Malkoma Janga. Čoveka, koji je sa Anguusom osnovao ovaj bend i sa ogromnom posvećenošću bio glavni pokretač gruupe. Bio je jedinstven, uvek je stremio ka svom cilju i sa ponosom mogao da stane ispred svakog svog postupka", objavljeno je na zvaničnoj stranici grupe AC/DC.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo osnivač AC/DC-ja

Izvor: Blic, 18.Nov.2017

Legendarni gitarista i osnivač rok benda AC/DC, Malkolm Jang, preminuo je danas u 64 godini...Zvanična potvrda objavljena je na "fejsbuk" stranici benda...Poznati gitarista preminuo je okružen porodicom, nakon duge bitke sa demencijom, piše britanski "Independent"...Malkolm je rođen 6. januara 1953....

Nastavak na Blic...

Umro Malcolm Young, osnivač i gitarist legendarnih AC/DC

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2017

Legendarni australski muzičar Malcolm Young, osnivač i ritam gitarist grupe AC/DC, umro je danas u 64. godini, javljaju australski mediji...- Malcolm je umro u svom krevetu, okružen članovima porodice. Poznat po svom muzičkom  junaštvu, bio je autor, gitarist, producent i vizionar koji je inspirisao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.