Preminuo glumac serije Mućke

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 17:29

Preminuo glumac serije "Mućke"

Zvezda serije "Mućke" Majkl Džejston, koji je igrao oca Rakel Tarner u poznatoj seriji, preminuo je u 88. godini posle 'kratke bolesti'.

Pojavio se u božićnoj epizodi serije 1996. godine pod nazivom 'Time On Our Hands', u kojoj je pomogao Dereku i Rodniju Troteru da konačno postanu milioneri.

"Oni koji su poznavali Majkla znaće da je bio pun ljubavi, smeha i sreće. Obožavao je da upoznaje svoje fanove širom sveta. Njegova porodica i prijatelji bi cenili privatnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovom trenutku", objavila je njegova porodica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA TUGA - preminuo glumac iz serije "MUĆKE"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2024

Legendardna serija koja je bila popularna i na Balkanu ostala bez još jednog člana glumačke postavke...Majkl Džejston, poznat po ulozi u seriji Mućke (Only Fools and Horses), preminuo je u 88. godini, piše Sky News...Džejston je tumačio ulogu oca Rejčel "Rakel" Tarner, dugogodišnje partnerke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminuo glumac serije "Mućke"

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2024

Glumac serije "Mućke" Majkl Džejston, koji je igrao oca Rakel Tarner, preminuo je u 88. godini poslije kratke bolesti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.