Preminuo glumac i stendap komičar u 77. godini

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo glumac i stendap komičar u 77. godini

Glumac i stendap komičar Džon Viderspun preminuo je u 77. godini, prenosi NBC News.

Publici je poznat po ulozi Vilija Džonsa u "Friday" franšizi, ali i po pozajmljivanju glasa u animiranoj seriji "The Boondocks". Glumio je i u seriji "Black Jesus" i "The First Family", kao i u filmovima "The Hustle" i "Little man".

Viderspun je umro juče u svom domu u Los Anđelesu.

"Sa najdubljom žalošću vam saopšavamo da je naš muž i otac, Džon Viderspun preminuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svom domu u Šerman Oaksu u 77. godini", navela je porodica u saopšenju za javnost, prenosi klix.

Porodica je dodala da su iza glumca ostali njegova supruga, sinovi, kao i ostali članovi velike porodice.

"Svi smo u šoku, ovim putem molimo javnost za privatnost i razumevanje. Iako je on često govorio kako se ne smatra posebnim, nama je bio veoma poseban", stoji u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.