Preminuo glumac Čarls Grodin, najpoznatiji po ulozi u komediji Betoven

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 22:05

Preminuo glumac Čarls Grodin, najpoznatiji po ulozi u komediji "Betoven"

Poznati američki glumac Čarls Grodin preminuo je danas u 87. godini u svom domu u Viltonu, u američkoj saveznoj državi Konektikat, javio je AP.

Grodin, poznat po ulogama u filmovima "Hartbrek Kid", u komičnom trileru sa Robertom de Nirom "Midnight Run" i komediji "Betoven" bio je i pozorišni glumac, ali i komentator na radiju i televiziji.

Grodin se pojavljivao i u filmovima "Dejv", "Woman in Red", "Rosemary''s Baby" i "Heaven Can Wait", a igrao je u više od 50 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << filmova.

Iz prvog braka sa Džulijom Ferguson je dobio ćerku, komičarku Merion Grodin, a sa drugom suprugom Elisom Darvud je imao sina Nikolasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro američki glumac Čarls Grodin

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021

Američki glumac Čarls Grodin, poznat po komičnim rolama u filmovima kao što je "Betoven", umro je u 87. godini, saopštio je njegov sin.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.