Preminuo Zek Estrin

Izvor: B92, 26.Sep.2022, 15:14

Preminuo Zek Estrin

Američki televizijski producent i scenarista Zek Estrin, koji je bio je poznat kao producent i pisac "Bekstva iz zatvora" i drugih TV emisija, preminuo je u 51. godini.

Iako je uzrok Estrinove smrti u ovom trenutku još uvek nepotvrđen, prema rečima agencije koja ga je zastupala, veruje se da je doživeo srčani zastoj dok je trčao u Hermosa Biču u Kaliforniji, gde je živeo, prenosi "Holivudriporter".

Porodica nedavno preminulog producenta se oglasila saopštenjem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Zek Estrin je bio naše sve. Najbolji muž, otac, sin i prijatelj. Voleo je da usrećuje sve oko sebe. Voleo je da sve nasmejava. Voleo je da bude pisac/producent i da bude deo stvaranja serija u kojima su ljudi uživali. Ali iznad svega, voleo je svoju porodicu i prijatelje. Hvala vam svima što ste bili deo njegovog i našeg života", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.